Vinreoler er et godt sted

Lad os se det i øjnene. Der er mange forskellige stilarter og design af vinholdere og stande, som du kan passe ind i dit hjem. Der er fritstående vinholdere, vinhyller, frysere og køleskabe.

af ​​vinreol

Vil du have din vinsamling hængende på en mur? Vil du have det under din bar eller hænge overhead? Nogle vinholdere holder briller. Nogle stående stativer er lavet af tønder eller hylder. Nogle er lavet af metal. Nogle vinholdere er korte og nogle er høje, så de dimensioner, du ønsker, er vigtige at huske. Nogle vinskabe kan endda strække sig til toppen af ​​loftet. Der er mange forskellige muligheder for opbevaring, og det er bare en anden ting, du bør overveje, før du køber en vin plade.

5. Pris

Hvis du tænker på, hvordan du korrekt opbevarer din vinsamling, du elsker, er der en stor chance for at du vil være villig til at betale de penge, der kræves for at bevare og passe på din vin. Hvis ikke, skal du indstille et budget, inden du ser på vinholdere eller vinopbevaring. Fastlæggelsen af ​​budgettet vil også medvirke til at bestemme slags materialer, det sted, du vil købe, og ofte gange størrelsen af ​​vinreol. Hvis du ønsker at investere mindre penge i et vinreklap, er du sandsynligvis begrænset til hvad du kan vælge. Hvis du foretrækker at finde et budgetvenligt vinstativ, kan du sikkert finde nogle vinracksæt fra Amazon eller Walmart, der ville være inden for din prisklasse. Selv ved salg på et sted, der sælger fancy vinholdere måske endda værestedet at gå. Vinopbevaring er lige så meget en investering som vinen er, så det er bedre at finde nogle der beskytter og bevarer din vin.

Vinreoler er gode til forskellige ting

Når du tænker på at bruge pengene til at købe et produkt til at organisere din vin, bør du tænke på, hvor handy du er med værktøjskassen. Hvis du vil have en ekstravagant og dekorativ vin køler eller rack, skal du måske tænke over, hvad der kræves for at sætte det sammen, og hvis du kan klare det eller ej. Hvis du finder en, der er svært at sammensætte, skal du muligvis samle nogle af dine handy-man-venner. Hvis det er så simpelt som at få et skab til at montere på væggen, skal du være okay gennem video tutorials og online eller i boks instruktioner. Nogle vælger endda at få vinstativpakker, der er enkle at sætte sammen. Hvis du vil ansætte et firma for at opbygge en helt tilpasset vinkælder eller rack, kan du bare ignorere denne del.

vin16Hvis du er super praktisk og gerne gør ting selv, kan du sikkert finde nogle rigtig seje ideer online og på Pinterest af nogle unikke DIY vinhylleprojekter lavet af alle mulige billige produkter, som du kan finde rundt i dit hjem eller i butikken. Ikke alene med et DIY vinhyller kan du sige, at du selv lavede det, du kan også nemt tilpasse det, som du gerne vil. Uanset om det er ved at male det sort, hvidt, blåt eller rødt eller tilføje dine egne detaljer, gør du det muligt at få lidt kreativ med det.

Vinreoler er er godt at have

At lave og lave din eget hjemmelavede vinblade kan være et sjovt projekt for hele familien. Du kan gøre vinhyller eller stativer ud af plader, gitter, stående bagere holdere, stabile terninger eller endda fra gamle paller. Listen kan fortsætte og fortsætte. Ved hjælp af nogle genvundne staldtræer, tov- og vinflasker kan du lave dit helt egen monterbare vinstativ som denne til venstre. Det er super simpelt, men alligevel funktionelt og behageligt for øjet. Og det gode er, du behøver ikke at være alt for kunstnerisk med det, hvis du ikke vil.

Du kan tænke, når det kommer til DIY projekter, denne mulighed er måske ikke for dig. Især hvis du har prøvet et gør-det-selv-projekt før det ikke viste sig som det skulle. Hvis du er på et stramt budget, er der så mange forskellige ideer og vinholdere, som du kan bygge til dit hjem. Uanset om det er kompliceret eller let, er der absolut en derude, som du virkelig kan gøre, hvis du virkelig vil.

Se hvad du skal vælge af vinreoler

Design af din vinopbevaring er ligesom at hente møbler til dit hus eller finde den rigtige bil. Der er mange forskellige muligheder for dig at vælge imellem. Du kan lave din egen DIY-vin rack, købe en fra Ikea, eller bygge en kompleks og brugerdefineret vinkælder. Med så mange muligheder at færdiggøre dit valg kan være hårdt. Denne vin rack køb guide vil forhåbentlig hjælpe processen meget nemmere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *