Vælg en biludlejning som er til at forstå

vores biludlejning herUanset om du lejer en bil for første gang, eller hvis du har lejet en million biler, deler vi med Eurocars Car Rental Rhodes nogle af de vigtigste ting, du bør vide, før du lejer en bil. Ikke kun fra os, men for nogen.

1. Sørg for, at du har dit papirarbejde

Der er ikke noget værre end at henvende sig til biludlejningsbureauet for at indse, at du har glemt dit kørekort der hjemme. Før du lejer en bil med Eurocars, skal du sørge for at få dit kørekort og et gyldigt kreditkort i dit navn med dig. Eurocars Lej en bil – som de fleste biludlejningsfirmaer gør – vil kræve, at du fremlægger et gyldigt kreditkort som en garanti for at dække for tilfældige afgifter som parkeringskort, trafikforbrydelser, manglende brændstof mv. Debetkort accepteres normalt ikke som en form for garanti. En forudbetaling kontant depositum kan accepteres i stedet for et kreditkort kun på Eurocars Car Rentals eget skøn.

2.Kontrol bilens udvendige

Du ønsker ikke at være ansvarlig for en anden persons misbrug af bilen. Sørg for at inspicere bilen, før du går på vej mod eventuelle ridser eller buler.

Biludlejning behøver ikke at være bondefangeri

3. Bekendtgør dig med lejebilen.

Hver bil er anderledes. Chancerne er, at du ikke vil leje den samme bilmodel, når du kører hjem. Før du går ud, skal du sørge for at tage lidt tid til at justere sædet og spejle efter eget valg. Kontroller, hvor bilens funktioner som aircondition, lys, vinduesviskere og håndbremse er placeret. Når du har kendskab til køretøjet, er du klar til at gå.

4. Vent, hvor du skal hen.

Før du lejer en bil, vil det være en god ide at have en rejseplan med bestemte steder at besøge for at budgetter din tid effektivt. Øen Rhodos er ikke så lille, som du måske tror, ​​og der er mange seværdigheder og attraktioner, som du måske er interesseret i at se. Eurocars personale vil med glæde vise dig, hvordan du kommer, hvor du vil, samt rådgive dig om steder, du ikke finder på din Lonely Planet rejseguide. Tøv ikke med at spørge vores medarbejdere om, hvor de skal hen, spis eller svøm i Rhodes Island. Som med overalt er det de lokale, der kender alle de små hemmeligheder og perler at blive opdaget.

5. Spørg hvad slags brændstof din udlejningsbil bruger.

Medmindre du planlægger at betale dobbelt brændstofomkostningerne ved at lade biltanken være tom, når du vender tilbage, skal du sørge for, hvad du kender til, hvilken brændstof dit køretøj kører med. De

Hvilken bil skal du leje så?

fleste biler i Rhodos løber på Unleaded 95, men der kan være undtagelser, da dieselmotorer bliver mere populære i Grækenland.

6. Kom tilbage i tiden.

Biludlejningsfirmaer, især i højsæsonen om sommeren, løber på en meget stram tidsplan. Ret venligst lejebilen på den aftalte tid, da forsinkelsesafgifter opkræver hurtig og kan koste dig en fuld lejedag plus tillæg, hvis du ikke har informeret agenturet.

7. Sørg for, at du får fuld skadeforsikringsforsikring.

Selvom du tror du er den bedste driver i verden, eller selv om du er, overveje at købe det ikke-overskydende fuldskader frafald forsikring. Den fulde forsikring dækker dine skader i tilfælde af en ulykke, men du er stadig ansvarlig for skader op til et fradragsberettiget beløb afhængigt af dit valgte køretøj. Den fradragsberettigede varierer fra kr 500 til kr 1000 afhængigt af bilmodellen. De fleste af biludlejningsskaderne er dog ikke ulykker. De er små omkostningsskader som ridser eller brudte dæk og spejle. Den sidste ting du ønsker, er at parkere din bil for natten for at finde et af spejlet der mangler om morgenen. Eller få nogen til at ridse din bil, når du parkeres for at finde ud af, hvornår du vender tilbage til køretøjet. Sådanne skader dækkes ikke af forsikring, og derfor foreslår vi hos Eurocars, at alle vores kunder vælger No Excess FDW for at få ro i sindet. Se mere med vores biludlejning her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *