Vælg de rigtige former for drivhuse

Den gennemsnitlige starter drivhus er vores mest solgte 6 ‘ved 8’ dvs. 6 ‘bred ved 8′ lang. Selv om dette er klassificeret som et lille drivhus, giver det nok plads til at installere en 8’-længde af to-tier-staging, med yderligere hylder over, placeret ned ad den ene side. Dette er en ideel arbejdsplads med tilstrækkelig plads til at holde dine potteplanter. På den modsatte side af 2’pathway er der stadig plads til en række vækstposer til tomater eller andre høje planter og yderligere hylder. Denne sag illustrerer, hvordan den effektive brug af en blanding af hylder og iscenesætninger kan øge væksten til selv et lille drivhus betydeligt.

Hvilket er det bedste grundlag for dræning, beton eller belægningsplader?

Du kan vælge at sætte din metalbase lige på enten et betonfundament eller en lavet af belægningsplader, og brug derefter skruer til at sikre bunden af ​​drivhuset på plads. Vi vil anbefale brugen af ​​belægningsplader i stedet for fast beton til fundamentet. Dette skyldes, at plader giver naturlig dræning inde i drivhuset ved at tillade vand at flygte gennem hullerne mellem pladerne. Denne naturlige dræning af dit drivhusgulv er en meget vigtig fordel ved at bruge et fundament lavet med plader. Hvis du lægger et solidt betongulv med en membran og derefter male eller flise det, vil det se meget godt ud, men der vil du finde vandpudder på toppen af ​​gulvet, som kan få dig til at glide op. Dette er en fare, der bedst undgås.

Hvad er det bedste drivhus du skal vælge?

Det er en kendsgerning, at ingen drivhus er Vand kan komme ind under bunden af ​​bunden, fra vandfald eller fra lejlighedsvis lækage, og det er derfor meget vigtigt at lade vandet komme et sted væk fra naturen.

Hvor præcise skal målingerne af mine fundamenter være?

Hvis du beslutter dig for at følge vores anbefaling for at bruge belægningsplader til dit fundament, er målingens nøjagtighed ikke kritisk. Vi anbefaler at du gør området af plader større end drivhusets fodaftryk. For eksempel til et 6’by 8 ‘drivhus, kan du plette et område 8’by10’. Hvis du ønsker det vil du så kunne placere vandstumper på et fast fundament hver side af dit drivhus.

Vigtigt – området af dit fundament skal være større end drivhusets nominelle størrelse. Vær opmærksom på, at et 6’by 8′-drivhus kaldes det for lethed. De faktiske dimensioner er normalt nogle få inches større f.eks. 6’3 “ved x 8’5”. For at opnå den faktiske bredde og længden af ​​et drivhus i denne vejledning, brug venligst de metriske målinger (udtrykt i millimeter), der findes i tabellerne præsenteret for hvert drivhus.

Hvad skal du vælge af forskellige ting?

Jeg har nogle plader ned, men de er ikke helt niveau, vil de gøre?

Hvis du vil bruge et eksisterende fundament, der ikke er helt rigtigt, så er det intet at bekymre sig om! Det er her, hvor din metalbase er praktisk. Vores råd er at opbygge drivhuset, niveauer det, kvadre det og færdiggøre dets samling. Når du er samlet, vil du finde nogle huller i bunden af ​​bunden, hvor pladerne er lave. Dine sidste job kan da være at fylde dem med mørtel. Denne enkle teknik er nyttig, hvor dine plader er ujævne eller falder kun 2 eller 3 tommer over længden.

Hvad kan jeg gøre, hvis området på mine plader ikke er stort nok?

I stedet for at lægge flere plader, kan du altid placere drivhushalvdelen på pladerne med metalets ankerben på de resterende to hjørner (der er uden for pladerne) placeret direkte i jorden og sikret med en lille smule beton. Et fladt fundament af belægningsplader er ideelt til både at lokalisere den matale base af dit drivhus og til dræning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *