struktur på gardiner er noget du skal være opmærksom på

gardinbussen aalborgOvervej stemningen i rummet. Til et formelt rum er der tung silke eller fløjl (en stor isolator); begge er kun rensede. Flere praktiske (ofte vaskbare) muligheder omfatter silkeagtige rayonblandinger og bomuldsateen. For en afslappet fornemmelse er der blødt sengetøj (kun i almindelighed kun rensning) og crinkly knust fløjl. Bomulds- og bomuldsblandinger virker med enhver form for indretning og bringer en skarp, pæn fornemmelse, ligesom sæsonløse uld eller uldblandinger.

Farve

Du skal beslutte, om gardinerne skal blandes med indretningen eller til pop. Til blanding skal du vælge gardiner, der er den samme tone som væggen, men nogle få nuancer er mørkere eller vælge en ikke-dominerende, subtil farve i rummet (en blød skygge fra tæppet, siger). En fed farve vil fungere som et udråbstegn (hvis du ønsker at tilføje nogle wow). Vær også opmærksom på, at i et rum, hvor solen skinner gennem uklare gardiner, vil farven blande rummet. Blå kan være uhyggelig; pink, cheery.

Udskrifter og mønstre

En tommelfingerregel: Hvis du har mønstrede møbler eller sengetøj (eller et meget forsynet tæppe), skal du holde fast i faste gardiner. Hvis du har møbler i fast farve eller sengetøj, skal du overveje mønstret gardiner. For et subtile hit af stil og energi, gå til et lille, neutralt tryk, som prikker eller paisley, som læser som tekstur langt fra. Et stort grafisk tryk i en farve, der vedrører den eksisterende indretning, er dristig, men kan være spektakulær. Du kan finde mere på gardinbussen aalborg.

Hvad skal længden på dine gardiner være, spørg os på gardinbussen århus

Gulvlængde er vejen at gå, medmindre der er en radiator eller et dybbræt i vejen. Færdige paneler fås i længder fra 63 til 144 tommer. Mål fra gulvet til hvor du vil hænge stangen og derefter rulle op. Du kan altid have renseriet dem lidt hvis det er nødvendigt. Du får det mest aktuelle udseende, hvis stoffet kommer i kontakt med gulvet (eller sill eller radiator). For korte gardiner kan virke nørdige og slukke, som højvande. Her er to surefire tilgange.

1: Just rammer gulvet eller sillet

Dette udseende er klassisk og skræddersyet; Det giver mening, hvis du åbner og lukker gardinerne meget (de vil nemt falde tilbage på plads hver gang du flytter dem). Stoffet bør bare røre gulvet eller svæve en halv tomme ovenfor. Dette er også en god tilgang til café gardiner (korte paneler, der kun dækker vinduets nederste del og ramt karmen), som fungerer godt i steder som køkken og badeværelse, hvor lange gardiner ikke er praktiske.

2: Bryder lidt i gulvet

Paneler, der strækker sig på gulvet med en til tre inches, er de mest stilfulde lige nu. De er mere afslappede end dem, der græsser gulvet (til venstre), men de føler sig stadig skræddersyede – tænk på et par kjolebukser. Hvis du har ujævne gulve eller er bekymret for præcisionsmåling, er denne stil mere tilgivende. I formelle rum kan en overdrevet halvdel eller så tykt stof, der slår sammen på gulvet, se romantisk ud, men er også meget vedligeholdende; gardiner skal refluffing hver gang du støvsuger eller katten ligger på dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *