Hvad skal du vide før du køber en skrabejulekalender

quick skrabe julekalenderValg af brugerdefinerede printkort kan give nye kundeemner og tilføje lidt sjov til din normale forretningsmarkedsføring. Skrabe kort er et rigtig stærkt marketingaktiv. Med sofistikerede design og trykningsteknikker kan de være et effektivt værktøj uanset dine kampagnemål.

Sådan kan et skræddersyet, mærket design hjælpe din virksomhed med at bruge skrabejulekalender på usædvanlige måder og tiltrække dine kunders opmærksomhed:

At tilbyde skrabejulekalender på et salgssted er en fantastisk måde at få kunderne til at huske dit brand, når de har forladt din virksomhed. Men mere end dette bruger brugerdefinerede printkort til at få værdifuld indsigt i kundens ønsker og købevaner – incitivere din kunde, men samtidig få værdifulde kontaktoplysninger.

Prøv at give en rabatkode til deres næste online køb. Send skrabejulekalendersholdere til en bestemt websides destinations side eller giv dem en rabatkode, som de kan indtaste ved kassen, for at gøre krav på deres rabat.

brugerdefinerede trykte scratch cards designet og trykt til Sexy Fish restaurant

Et brugerdefineret skrabejulekalender signal, der indeholder unikke alfanumeriske koder under scratchpanelet, betyder, at du kan spore aktiviteten for hver modtager: deres skrabejulekalender fungerer som en enkelt brugskupon, når de indtaster deres kode, og du vil kunne spore hvad de køb.

Alternativt kan du bruge normale quick skrabe julekalender, men bede om personlige og lokaliseringsoplysninger, når kunden hævder deres rabat.

Hvor mange kan vinde på en skrabejulekalender?

Men du arbejder det, men du får mere salg, men vigtigere vil du samle vigtige oplysninger om hvem og hvor dine kunder er sammen med hvad de kan lide at købe.

Tilføj nogle leg til priser og arrangementer

Der er så mange måder brugerdefinerede trykte scratch cards kan give liv til din begivenhed. Hvorfor ikke sende brugerdefinerede skrabejulekalender som invitation – modtageren kunne ridse latexpanelerne for at afsløre tid, dato og sted?

Brugerdefinerede skrabejulekalender er en enkel måde at sikre, at din invitation både fanger opmærksomhed og signalerer, at din lancering, fejring eller prisceremoni bliver sjov.

Skrabekort kan oprettes i standard A7 invitation størrelse eller enhver størrelse eller formstøbt form, der passer til din lejlighed: en champagneflaske til en fest, eller et juletræ til din årlige festlige bash, for eksempel.

Fuldfarvetryk på både forsiden og bagsiden betyder, at du kan give dine gæster al den information, de har brug for i stil, hvilket gør det mere som en invitation end en konkurrence.

Eller i stedet for de sædvanlige ‘freebies i en taske’ på corporate events, kan gæsterne afsløre deres godbidder via skrabejulekalender og samle dem. Hvis du vælger guld overtryk på dit ridsepanel, tilføjes det ekstra touch af glamour, eller gå i fuldfarve for at bringe skrabejulekalenderden til livs.

Find de rigtige julekalendere så du kan vinde den store gevinst

Du kan øge spændingen ved at inkludere et lille antal højt værdigt kort i mixen, med vindere, der modtager premium-godbidder. Brugerdefineret udskrivning betyder, at du har kontrol over præmiestrukturen, så du ved præcis, hvor mange af hver gave der skal påberåbes.

Belønning af positiv adfærd

Brugerdefinerede trykte skrabejulekalender kan give op til anerkendelses- og belønningsordninger i skole, skole eller arbejde og tilføjer spændingen i afsløret til glæden ved at vinde en præmie. Dine skrabejulekalender kan udskrives i en hvilken som helst farve, der afspejler corporate eller institutionelle logoer og farver. Til udgangen af ​​årskonkurrencer eller specielle præmier kan du oprette A4-mønstre, der skiller de sædvanlige kedelige certifikater, som de fleste studerende eller medarbejdere modtager.

Du kan også bruge skrabejulekalender til at stimulere kundeadfærd, tilbyde kunder rabat på deres næste køb eller en gratis flaske vin næste gang de køber to hovedmåltider. Vouchers og penge-off belønninger vil sandsynligvis ende i poser og tegnebøger på vej til at blive indløst, så et 100 mm x 50 mm kort vil fungere godt, da de er små nok til at blive transporteret uden at blive beskadiget.

Skrabejulekalender er godt for dit firma

Hvis du kører en kampagne i løbet af et par uger, kan skrabe lod hjælpe med at holde energien høj. De er legende, de tilføjer en ‘for at vinde den’ faktor for at holde folk inciterede, og de kan skræddersyes til det, du har brug for.

Brugerdefinerede designs betyder, at du kan arbejde med et hvilket som helst antal skrabejulekalender – så om du kører en måneds lang kampagne med nye tilbud hver uge (fire paneler), en ugentlig konkurrence med daglige afsløringer (syv paneler), en 12 dages jul ekstravaganza eller en nedtælling til din næste lancering, kan du oprette det skrabejulekalender, du har brug for.

Uanset din kampagne har brugerdefinerede skrabejulekalender både fleksibiliteten og afbrydelsesfaktoren for at få dine kunder involveret. Hvis du gerne vil udforske, hvordan brugerdefineret design kan bringe dine kampagneideer til liv, vil vi gerne hjælpe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *