Find ud af hvilket hotel du skal bo på

hotel grønland kosterHvis du ønsker at tilbyde et hotel grønland koster en anmeldelse på din blog, og du ikke ejer en lokalitetsbaseret rejseblog, hvor den nemt kunne passe ind, vil jeg anbefale at tilbyde at inkludere hotellet inden for en guide til lokalområdet. Dette vil give dig bedre chancer for SEO-succes med en bredere søgeforespørgsel og højere værdi, delbart indhold. At gøre det kan faktisk fungere bedre for jer begge og komme på tværs som en autentisk repræsentation af din oplevelse der.

Hvis du ikke har opfyldt min anbefalede analyse før du kontakter hoteller, og du har dit hjerte indstillet på denne vej for dig og din rejse blog, kan du altid skrive anmeldelser uanset. Du kan gøre dette på enten din blog eller dine sociale medier profiler. Det er god praksis og kan bruges som porteføljeeksempler, når man kontakter hoteller i fremtiden.

Trin 2: Lav en liste over hoteller med relevant kontaktinformation

Nu er det tid til at komme med en liste over hoteller i den destination, du planlægger at besøge. Når du leder efter forskellige egenskaber, skal du sørge for, at de passer til din blogs stil. For eksempel bør du ikke kontakte luksushoteller, hvis du er et budget rejse blogger. Du vil også opdage, at de højere prissatte hoteller vil forvente meget mere fra dig, så planlæg derefter i overensstemmelse med hvad du kan tilbyde.

Hvad koster det at bo på hotel

Du kan starte med at bruge websteder som booking sider. Disse vil give dig et hurtigt kig på nogle af de bedste hoteller i byen. Det er en god idé at holde alt organiseret i et Excel-regneark eller på Google Dokumenter. På denne måde kan du undgå at sende det samme hotel to gange eller miste spor af, hvem du har kontaktet, og hvornår.

Her er et andet nyttigt tip, der giver en ret god indikation for, om hotellerne er åbne for at arbejde med bloggere; hack Google for at finde de seneste hotelanmeldelser i din målområde.

Min favorit ting ved denne metode er, at du vil kunne bedømme hotellets kriterier baseret på målgruppens størrelse og tema fra den blogger, de allerede har arbejdet med.

Når du har fundet et hotel, du kan lide, skal du også holde øje med de relevante oplysninger. Jeg anbefaler at prøve at finde kontaktoplysningerne til medierne eller presseteamet, PR eller marketingchef. Hvis ikke, så er daglig leder af hotellet et godt alternativ. Jo mere målrettet din email er, desto bedre og forsøger at adressere en person ved navn, men du kan altid besked modtagelse, hvis du ikke er i stand til at finde de rigtige kontakter. Jeg tweeter ofte også hotellet lige for at få mig selv bemærket af de rigtige mennesker.

Hvad er de bedste hoteller på hvide grønland

Du ønsker ikke at spilde nogen tid, så undgå at skrive til for mange hoteller på én gang, bare hvis en af ​​dine foretrukne muligheder vender tilbage til dig med et ja. Hvis du ikke hører tilbage efter et par dage, kan du fortsætte med at kontakte mere ned ad linjen. Afhængigt af denne grund, tillad dig selv mindst 4 uger i forvejen, når du kontakter hoteller.

For hver by du besøger, kom med en liste over mindst 10 hoteller. Når din liste er klar, og du har de relevante kontaktoplysninger på plads, kan du gå videre til næste trin.

Trin 3: Kontakt hotellerne

Det er på tide at kontakte dine yndlingshoteller! Åbn din e-mail-browser sammen med regnearket, hvor du har samlet alle kontaktoplysningerne.

Et gammelt trick, tilbage til da jeg arbejdede som marketinglærer i London, var at sende din email om aftenen på søndag, så din email er øverst i deres indbakke mandag formiddag. Jeg finder også, at folk er mere modtagelige for at modtage e-mails tidligere sammenlignet med senere i ugen.

Husk hvad jeg sagde om at give værdi først! Pitch din ide med det i forkant med dit forslag. Hvad får de af dette samarbejde, du tilbyder?

Er du en professionel fotograf eller videograf? Vis dem! Har du 100.000 Instagram tilhængere? Føre med det

Så hvad skal du sige i emailen?

Her er en hurtig skabelon, som du kan bruge til at kontakte hoteller, for at få det bedste resultat, så prøv det at gøre det så unikt som muligt og smid nogle personligheder derinde for godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *