Derfor skal din næste feriedestination være Italien

italien rejser billigeHvor man skal tilbringe næste ferie, er en diskussion der kan skabe noget nær borgerkrig mellem familiemedlemmerne. Der findes trodsalt 193 officielt anerkendte selvstændige lande, så det er heller ikke ligefrem fordi valgmulighederne er indskrænkede. Danskerne har valgt Spanien som deres favoritrejsemål for 16. år i træk, men er det mon på tide at de bliver skubbet af tronen til fordel for landet bedre kendt som ’fodboldstøvlestaten’?
Italien har gennem de sidste år ligget ret stabilt på skiftende 9 eller 10. pladsen, og er især populært som Danmarks fortrukne sommerferierejsemål. Men hvorfor er det lige at italien rejser billige, er et så godt bud til æren som din næste feriedestination? Er det priserne? Turistattraktionerne? Maden? Folket? Det kan du læse dig meget klogere på i denne artikel.

Billigt – men berømt af en grund

Ofte er det tanken om at blive totalt ruineret, der gør at nogen familier er tilbageholdende ift.at tage på de helt store ekstravagante charterferier. Trods Italiens popularitet, er det dog muligt at finde flybilletter til Italien for helt ned til 57 kr., og det er derfor pludselig realistisk at man kan tage til Italien selv på et SU-budget. Overnatningen behøves heller ikke ødelægge banken, da der kan findes fint anmeldte hoteller eller moteller til priser helt ned til omkring 200-300 kr. pr. overnatning pr. person.

Trods priserne næsten lyder for gode til at være sande, ligger Italien naturligvis så højt oppe på listen over danske feriedestinationer, af en grund. Landet er skam ikke populært for ingenting. Det er svært at dreje omkring et eneste gadehjørne, uden at støde på turistattraktioner, og selv hvis man er heldig at finde et helt turistfrit område, så er arkitekturen en attraktion i sig selv.

En romersk skattekiste

Som der er blevet nævnt i ovenstående afsnit, så er Italien et land fyldt med ting og se. Hvis man kan lide at opleve et lands kultur gennem øjnene, så er Italiens hovedstad Rom helt klart et oplagt rejsemål. I den befolkningsrige hovedstad, er det især historien der sidder i højsædet. Bygningerne er godt bevarede, og minder om forskellige historiske tidsaldre, som fx de infamøse gladiatorkampe i amfiteateret Colosseum, eller den gamle romerske tro, der blev dyrket i de mange hellige templer.

For en historie glad turist, er Italien hjertet af gammel romersk historie, og kan næsten kaldes for et bogmærke i tiden for år 100 ef.kr. Hvis du finder denne tidsperiode bare en smule interessant, så er Italien næsten en nødvendighed på din liste over fremtidige rejsemål. På grund af sine mange muligheder indenfor turistattraktioner, er Italien heller ikke et land man sådan lige bliver træt af efter ét besøg. Det er en feriedestination man kan besøge flere gange, og være sikret en ny og spændende oplevelse hver gang. Klik her for at læse meget mere om hvilke forskellige turistattraktioner Italien har at byde på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *