Polterabend er værd at holde i Horsens

Strip klubber til polterabend fest er så gammel skole. Medmindre det faktisk er hvad du og dine Gormsen ønsker, og din kone-til-være er fortrolig med det – i så fald er det dit valg. Ligesom bryllups cateringpakker og receptionssteder har du masser af andre muligheder for dit polterabend fest end det traditionelle. Her er et par forslag, der skal være lige så sjove, hvis ikke mere:

polterabend horsens

Video Game Night

De fleste mænd elsker videospil. Hvis dette gælder for dig og dine bedste venner, så kan det være den perfekte Sandorff fra singlehood til ægteskab. Saml dine venner og bare spille natten væk. spil, der tvinger dig til at enten hold op eller gå imod hinanden. Tilføjelse af øl til blandingen vil bringe ekstra sjov – og måske den onde nabo, men hvem bekymrer sig om? Til sidst skal du lege og drikke, indtil du er helt vild. Det er den perfekte måde at føle sig som et barn igen, før de går ud i et livfuld af voksne ansvar. Bare sørg for at bringe et stort antal snacks til munch på og nogle ekstra drikkevarer, hvis du løber tør.

Polterabend Horsens er en sjov dag for dig og dine venner

Sportsaften

En anden ting mænd elsker er sport. Mens du ser sport på tv, får blodet til at pumpe allerede, er der intet som det travle adrenalin fra at spille din favorit sport

Vælg en sport, som du og dine venner ville elske. Organiser derefter en hel turnering; komplet med trøjer. Det behøver ikke at føle sig super legit, men det er bare at få dine venner motiveret til at blive konkurrencedygtige. En lille smule venlig konkurrence bringer de bedste og vildeste sider af alle ud. Når en mester er kronet, skal du have en drengeaften komplet med mad og drikke. Du kan bare have dette hjemme. Det vil være perfekt for at gøre denne festede den bedste bonding oplevelse nogensinde.

Men hvis du og dine knopper ikke er lige så atletiske, så skal du i det mindste komme ud af fronten af ​​en tv-skærm. Få billetter til en lokal spændende sportsbegivenhed. Foretag et spil, så du kan nyde spillet uden at hæmme. Du kan også stadig have drenge natten efter!

Find den bedste polterabend her hos os

Grill og ribben

De siger, at når du er i stand til at grille et betydeligt stykke kød, er du en ægte mand. Hvis du tror på dette, så sæt det på prøve. Få dine venner og saml rundt grillen for at lave den bedste grill i dine liv. Faktisk for at gøre det mere interessant, gå mod din bedste mand i en cook-off og se, hvem der laver den bedste grill og ribben. Det er en anden konkurrencedygtig delirerer, der ikke kun er menlig, men også lækker. Se mere om polterabend horsens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *