Hvad kan kunstige blomster?

4 GRUNNER HVOR SILKBLOMMER ER EN BEDRE INVESTERING END VIRKELIGE BLOMMER

kunstige blomsterI dag og år søger mennesker og virksomheder altid smartere og mere effektive måder at gøre ting på. Kunstige blomster giver en ubesværet og omkostningseffektiv løsning til dem, der ønsker at tilføje karakter og energi til et rum uden besværet med at pleje eller rense efter ægte blomster. I denne artikel forklarer vi 4 hovedårsager til, at silkeblomster er en bedre langsigtet investering end ægte blomster:

Ifølge Australasian Society of Clinical Immunology and Allergy lider 1 ud af 5 australiere af allergisk rhinitis eller høfeber. Som virksomhedsejer har du en pligt til omsorg for dine kunder for at sikre et sikkert miljø, og det sidste du vil gøre, er at udløse en persons høfeber ved at udsætte dem for pollen fra friske blomster. Nogle blomster med stærke aromaer som liljer kan også forårsage migræne. En 2013-undersøgelse viste, at mere end 50 procent af migræne-lider var følsomme over for lugt. Den sikre mulighed er i stedet for at bruge frisk, brug kunstige blomster, der er fri for pollen, ubehagelige pesticider og hovedpine-inducerende dufte til at lyse op i dit arbejdsområde eller hjemme.

Kunstige blomster hjælper hvis du er allergisk

I modsætning til friske blomster kræver kunstige blomster minimal indsats for at holde dem så flotte. Du behøver ikke at skifte vand, skære stængler, rod rundt med plantemad eller rense pollen og kronblade. Boutique Silk Flowers roterer vores blomsterarrangementer hver fjerde dag for at sikre, at de forbliver støvfrie og smukke. Kunstige blomster er den nemme og kloge løsning for virksomheder og husholdninger.

3) De er upåvirket af årstider og altid i blomst

Sæson- og geografisk tilgængelighed kan begrænse ens muligheder med friske blomster. Men med kunstige blomster kan du blande og matche en række blomster fra forskellige regioner for at skabe et arrangement, der er lige så unikt som din virksomhed eller hjemme. Kunstige blomster er altid på trend og altid i blomst.

Dette punkt siger sig selv. Mens de fleste friske snitblomster generelt har en vase levetid på cirka en uge, er silkeblomster langtidsholdbare, holdbare og robuste. Derudover er kunstige blomster nemme at opbevare og transportere. Der er ingen grund til at bekymre sig om virkningerne af ekstreme temperaturer under forsendelsen eller på deres nye destination.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *