Hundefoder afhænger af hvilken hund du har

hundefoderI en ideel verden ville alt foder blive skabt ens. I stedet for er ejerne præsenteret med et overvældende udvalg af muligheder, som alle hævder at være den bedste hundemad på markedet. Gennem disse valg for at finde et hundemærkemærke, der er sundt, overkommeligt og tiltalende til dit kæledyr, er ofte frustrerende. Heldigvis har vi nogle råd til at hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder. De fleste mennesker fodrer deres hundefoder med behandlet foder eller våd mad. Disse forarbejdede fødevarer kan ikke være tiltalende for os, men de indeholder alle næringsstoffer hundene behøver at forblive sunde. De fleste kvalitets kommercielle fødevarer er stærkt regulerede og har gennemgået streng test af veterinærspecialister. Så hvad er der i disse fødevarer?

Hunde, i modsætning til katte, er ikke strenge kødædende. Mens kød udgør størstedelen af ​​deres kost, kommer husdyr også ud af næringsstoffer fra korn, frugt og grøntsager. Disse ikke-kødfoder er ikke blot fyldstoffer. De er en værdifuld kilde til essentielle vitaminer, mineraler og fibre. En god hundemad vil indeholde kød, grøntsager, korn og frugter. De bedste hundemad indeholder højkvalitets versioner af disse ingredienser, der passer til din hunds fordøjelsessystem.

Hundens ernæring og foder

Den bedste hundemad til din hund familie skal opfylde hans ernæringsmæssige behov. Mens de fleste kommercielle hundemærkemærker er specielt formuleret med mindst de mindste ernæringsmæssige krav til hunde, er det vigtigt at huske, at ikke alle hunde har samme ernæringsmæssige behov.

Hunde kræver en bred vifte af næringsstoffer i forskellige mængder i løbet af deres liv. En hvalpens ernæringsbehov er forskellig fra en voksen hund, hvorfor det er en god ide at fodre en hvalp formel eller en madlavning til din unge hund. Hvis du er usikker på forskellene i ernæringsmæssige krav mellem hvalpe og voksne, lister Merck Veterinary Manual de anbefalede næringsstoffer til hunde sammen med det anbefalede antal vægt og alder.

Der er et væld af misinformation om hundemad og hund ernæring på internettet. Du kan sortere gennem det ved at følge en enkelt regel: Kontroller dine kilder. Mange velmenende individer gør krav på hundens ernæring uden at bakke op med videnskabeligt bevis. Som du gør din forskning, skal du altid kontrollere, om oplysningerne understøttes af en troværdig kilde, som en dyrlæge, ernæringsekspert eller videnskabelig undersøgelse. Det gør aldrig ondt at være skeptisk heller. Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sikkert.

Hundefoder er det bedste

Mange mennesker har bekymringer over deres hunde, der spiser korn eller animalske biprodukter. Hvis din hund har en kornallergi, skal du helt sikkert vælge en kornfri kost, men hele korn er faktisk en kilde til sunde næringsstoffer. Kvalitetsdyr biprodukter er også nærende. Disse omfatter organer og indlæg, som ofte indeholder flere næringsstoffer end det muskelkød, der forbruges af mennesker. Regulerede biprodukter omfatter ikke hover, hår, gulvudsugninger, tarmindhold eller gødning. Som med enhver pet-relateret forespørgsel, er du velkommen til at diskutere dine bekymringer om din hunds mad med din dyrlæge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *