Byggegrunde Horsens – skab dit drømmehjem i gode omgivelser

Byggegrunde Horsens

Er du ved at realisere drømmen om at få bygget dit drømmehjem fra bunden af? Der kan være mange overvejelser involveret, når drømmen skal realiseres. Hvis du er typen, der gerne vil bo tæt på en stor by, men som alligevel ikke ønsker at bo inde i selve den store by, så er det en god mulighed at bosætte dig i Lille Dalby bakker nær Horsens. Her er du tæt på Horsens by og det travle byliv, men du kan samtidig trække dig tilbage til dit eget fristed, hvis du vælger at bygge hus lidt uden for den store by.

Mange er begyndt at bosætte sig i de lidt mindre byer, da de indbefatter mere ro og idyl end de store byer såsom Horsens gør. Men både arbejdsdueligheder, shopping mulighed og sociale aktiviteter i de store byer kan ofte trække på folk – især unge mennesker. Mange vil gerne have mulighed for hurtigt at transportere sig hen til disse muligheder, men samtidig ikke leve oveni dem. Er du en af dem, der ønsker at bo tæt på en stor by, og kigger du i den sydlige halvdel af Jylland, så kan det være en oplagt mulighed at tage ud og kigge på byggegrunde i Horsens.

Byggegrunde i Horsens omegn – Lille Dalby Bakker

Der bliver hele tiden udbudt nye byggegrunde i Horsens, som hver især har deres egen unikke placering og fordele. Når du vælger at se på byggegrunde i Horsens, vil du lægge mærke til, at der kun er 1500 meter ind til Hedensted centrum. Det svarer til en lille gåtur eller en lille cykeltur. I Hedensted centrum er der både gode dagligvarebutikker, shopping muligheder samt dagtilbud til børn, hvilket kan blive meget essentielt, hvis due r et sted i livet, hvor du har eller planlægger at få børn snart.

Lille Dalby Bakker er et område, hvor du kan slappe af og stresse af. Der er pæn natur i området, som giver en vis form for idyl. Lille Dalby Bakker bliver planlagt som 8 etaper, der kommer til at indbefatte omkring 400-500 parcelhuse. Så det er et helt nyt og pænt kvarter, som både egner sig til den travle børnefamilie eller pensionisten, som bare gerne vil nyde livet i nærheden af naturen – uden at være for langt fra alting.

Der er både lokale skoler, vuggestuer og sportsfaciliteter i Hedensted by, hvor børnene kan udfolde og udvikle sig. Skolen har en pæn størrelse på omkring 750 elever, hvilket svarer til en mellemstor skole. I den lokale SFO er der omkring 300 børn. Kun 500 meter væk ligger der også en golfbane, hvor du kan nyde naturen og slappe af med et hyggeligt spil golf.

Få mere for pengene ved at vælge en byggegrund tæt på Horsens

Byggegrunde Horsens – eller tæt på, hvor du får mere for pengene, end hvis du vælger at bosætte dig inde i Horsens by. Byggegrunde uden for den store by er for det første billigere, og samtidig bliver du beriget med skøn natur, idyl og afstressende omgivelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *