Altaner kan bruges til planter

altaner indretningNogle indbyggere som bor i en lejlighed eller bolig er begrænset på deres personlige mængde af udendørs rum. Altaner er ofte det eneste område, som beboerne har til privat udendørs rum. Med mange altaner placeret i nærheden af ​​hinanden, kan det være svært at holde det område diskret.

Afhængigt af dit hjem og de mulige regler i forbindelse med din bygning eller kvarter kan du have begrænsninger på hvad du kan bruge på din altaner. I stedet for at have klatrende planter på dit rækværk, som kan vokse til at blive et problem for naboer, overveje at tilføje træ gitter skærme, som du kan placere på hver side af din altaner. Disse vil give øjeblikkeligt privatliv fra tilsyneladende larmende naboer og vil også være et godt sted at dyrke en klatrerost eller vinstokke, der vil bruge gitteret til at skabe et hegn af løv.

Tilføj et hegn skærm Hvis du vil have privatlivets fred på altaner indretning, men ikke ønsker at hindre din udsigt, skal du overveje at du lave et hegn skærm til altanen. Hegn skærme kommer i en bred vifte af teksturer og farver og vil øjeblikkeligt modernisere dit udendørs rum samtidig blokere muligheden for andre at se gennem hegnet. Hegn skærme er tilgængelige i en bred vifte af størrelser og prispoint, der passer til enhver størrelse rækværk og budget og ofte telte funktion slips lukninger, der ikke vil skade selve bygningen.

Altaner giver frihed og afslapning

Hvis du vil have øjeblikkelig beskyttelse og være privat, så er det at have en altan over din enhed, overvej at hænge potteplanter fra taget. Normalt kroge kan allerede være installeret, som gør det nemt at tilføje en plante til at bidrage til at give lidt privatliv. Se efter potteplanter, der vil drapere over siderne af potten som petunier, der vil føje til privatlivets niveau for altaner. Bare at tilføje nogle velplacerede hængende gryder kan gå langt i at adskille dig fra en nær nabo.

Add a water feature

Mange gange privatliv omfatter ikke kun visuelle aspekter, men også lydelementer. Er der en nærliggende hund der konstant skøjter for mange trafik i nærheden af din altaner? Lyde af rindende vand producerer normalt beroligende følelser og kan være en fantastisk måde at blokere for uønsket støj fra kvarteret. En bred vifte af vand funktioner er tilgængelige, der spænder i størrelser. I stedet for at bruge en vandfunktion, der kræver elektricitet, skal du overveje at få en, der er soldrevet til at bruge solens energi i stedet.

Altaner skaber rum og liv

Hvis du vil vælge når som helst du ønsker personlige oplysninger og ikke vil have noget så stabilt, overveje at købe udendørs tøj, der let kan lukkes eller lukkes efter behov. Gardiner vil ikke kun give privatlivets fred, men kan også give skygge i varmere måneder. De hjælper også med at dekorere et område med et bredt udvalg af farver, mønstre og teksturer.

At finde privatliv på altaner kan det være meget let med disse tips. Hvis din bygning har permanente produktrestriktioner, er der mange forskellige muligheder, der kan være midlertidige, mens du skaber et tilbagetog, der føles som en altan. Fra gitter, til hængende planter, til gardiner, kan det være nemt at skabe en rolig og afslappende atmosfære for at personliggøre dit altanområde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *